De zomervakantie is weer voorbij en het is tijd om te gaan fietsen. Meld je aan op Hilversum Fietst en verdien iets. Met Hilversum Fietst willen we zoveel mogelijk  bewoners, werkgevers & werknemers en studenten op de fiets zien te krijgen. Fietsen draagt immers bij aan de gezondheid, luchtkwaliteit, betere bereikbaarheid en de lokale economie. Iedereen kan meedoen of je nu al fietst of juist wilt gaan fietsen: meedoen is simpel.

Beloning van auto naar de fiets

Rijd je momenteel nog vaak met de auto naar je werk of school? Meld je dan snel aan, want je kunt 25% van de aanschafwaarde tot een maximum van €500,-  voor een nieuwe fiets of e-bike bij elkaar sparen door te gaan fietsen. Wil je meedoen met jouw bestaande fiets dan kan je voor maximaal €100,- aan waardebonnen bij elkaar fietsen. Schrijf je snel in op  www.hilversumfietst.nl.

Ring-Ring® app voor de bestaande fietsers

Iedereen die nu al fietst kan sparen voor kortingen bij aangesloten ondernemers. Download hiervoor de Ring-Ring® app. Deze app herkent automatisch jouw fietsritten waardoor je inzicht krijgt hoeveel kilometer je fietst, hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand en hoeveel CO2-uitstoot jouw fietsritten hebben bespaard. Iedere kilometer die je met de Ring-Ring® app registreert is een punt waard en deze punten kan je inwisselen voor kortingen bij aangesloten winkeliers en webwinkels.

Draag direct bij aan een lokaal initiatief

Daarnaast dragen jouw fietskilometers bij aan een lokaal initiatief. Het eerste lokale initiatief dat we steunen is “Fietsen Alle Jaren” in Hilversum. Dit initiatief neemt ouderen mee op tochtjes per riksja door Hilversum. De wind door hun haren en de schoonheid van de hei geeft de ouderen zoveel bijdschap en herinneringen dat we nu voor een tweede riksja fietsen. Zodra alle fietsers in Hilversum samen 30.000 kilometer hebben gefietst met de Ring-Ring® app neemt “Fietsen Alle Jaren” een tweede  Riksja in gebruik. We staan al op 12.000 fietskm met meer dan 200 fietsers. Behalve de app te installeren en fietsen hoef je niets te doen.

Probeer een e-bike

Daadwerkelijk een e-bike ervaren is voor veel mensen een echte eyeopener. Op de fiets naar je werk of school of om boodschappen te doen, geeft je vrijheid en gemak. Daarom biedt Hilversum Fietst je samen met lokale rijwielhandelaren de mogelijkheid om een dag lang gratis een e-bike te proberen.

Meld je nu aan!

Woon, werk of studeer je in Hilversum? Meld je dan direct en gratis aan voor Hilversum Fietst. Of je nu al fietst of juist wilt gaan fietsen.  Ga naar de website www.hilversumfietst.nl voor meer informatie.